//
Hakkımızda

tumblr_n7zagc8kjT1ql159go3_1280LGBTHaber.Net Dünyanın en hızlı iletişim aracı konumuna gelen Sosyal Medya aracılığı ile “Ötekileştirilen” insanlara LGBTİ içerikli haberleri verebilmek için yola çıkmıştır. Kullanmış olduğumuz Web sitesi / Twitter ve Facebook sayfaları hiçbir kurum ve kuruluş bünyesinde değildir. Kullanmış olduğumuz haber ve içeriklerin bir kısmı LGBTHaber tarafından üretilmekte büyük kısmı ise derleme ve anonimdir.

Sitemiz ve Sosyal Medya çalışmalarımız şu an için Yayıncılık / Medya ve Reklam sektöründe faaliyet gösteren 3 LGBT birey tarafından şekillenmektedir.

Bize ulaşmak için yedi.his@gmail.com mail adresini kullanabilirsiniz.

Tartışma

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum bırakın

Twitter’da takip et

Ailemize katılın!

Eli klavye tutan tüm eşcinseller LGBHaber'e destek verip ailemize katılabilir. Yapmanız gereken tek şey yedi.his@gmail.com adresine "istekliyim" başlığı ile bir mail atmak!

Kaynak Kullanımı

LGBTHaber.net bir LGBTİ eşcinsel portalıdır. Sitemizde yayınlanan haberlerin kaynakları haberlerin içinde belirtilmiştir. LGBTHaber'in özel haberi olmayan haberlerin sehven kaynak belirtilmeme durumuna karşılık haber kaynakları ana sayfamızda belirtilmiştir.